Haal alles uit je combi-stoomoven: Gemakkelijk én lekker

Dagelijkse kost met de combi-stoomoven

Houd je van lekker, maar ook van gemak? Zet je elke dag graag snel iets gezonds én smakelijks op tafel? Daar is je combi-stoomoven een perfecte hulp bij. Wil je weten hoe je elke dag het beste uit je Miele stoomoven kunt halen? Doe dan mee met deze workshop!In deze workshop ga je aan de slag met het bereiden van drie fantastische alledaagse gerechten waarbij je de belangrijkste functies in de combi-stoomoven ontdekt. Op deze manier leer je al kokend jouw combi-stoomoven goed kennen zodat je na deze workshop met nog meer plezier de heerlijkste, snelle én simpele gerechten uit jouw combi-stoomoven tovert. Niet alleen in het weekend, maar elke dag.

€ 80,00

Events

Hoe werkt deze kookworkshop?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om een heerlijk diner te maken uit je de combi-stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid om al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen.

Wat gaan we maken?
We bereiden als voorgerecht een heerlijke salade met zacht gegaarde zalm, natuurlijk in de combi-stoomoven. Daarna verkennen we de stoomfunctionaliteiten, door een prachtig stukje kip te bereiden met behulp van de functie ‘combi-koken’. Het dessert is een klassieker: een heerlijke crème brûlée bereid in de stoomoven.

Doe mee met deze kookworkshop voor de combi-stoomoven en wordt meester van jouw combi-stoomoven. Ontdek alle fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste gerechten uit jouw Miele combi-stoomoven. Zodat je elke dag kookplezier hebt.

Deze workshop is los te volgen, maar om jouw combi-stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops als een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de basistraining voor de combi-stoomoven, gevolgd door de workshop Dagelijkse kost. Vervolgens de workshop Bakken voor het gebruik van de ovenfuncties en tot slot de workshop Vier gangen menu om een echte expert te worden.

Duur: +/- 4 uur

Datum: verschillende data

Prijs: €85,00 voor 2 personen

Als je thuis een van onderstaande apparaten hebt staan kunt u meedoen:
DGC 7440
DGC 7460
DGC 7640
DGC 7645
DGC 7660
DGC 7665
DGC 7840
DGC 7845
DGC 7860
DGC 7865

Wat je kunt verwachten

  • Duur: +/- 4 uur
  • Datum: verschillende data
  • Prijs: €80,00 per persoon
Naar boven