
Ik wil mijn stoomoven leren gebruiken
Kookworkshop stomen – Aziatisch
€ 80,00
Events
Hoe werkt deze kookworkshop?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijke Aziatische gerechten te maken uit de stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen.
Wat gaan we maken?
We gaan een variatie maken aan Aziatische gerechten waarbij je je vingers zult aflikken. We starten met een heerlijke gestoomde gehaktballetjes. Daarna bereiden we siu mai, een dim sumgerecht. Vervolgens gaan we aan de slag met chan chuen-stijl gestoomde rijstnoodles met shiitake en dungesneden varkenshaas in oestersaus. Hierna maken we nasi kuning, een gele rijst uit de stoomoven. Ook maken we yakitori, uiteraard op de Miele grill. Dan gaan we aan de slag met roergebakken groenten met een knoflooksoja-saus en sluiten we af met gestoomde zoete aardappelcakejes.
Deze workshop is los te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de workshop Dagelijkse Kost. Daarnaast volg je de workshop Italiaans stomen om de lekkerste Italiaanse stoomovengerechten op tafel te toveren.
Meedoen kan zelfs als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt wanneer je in bezit bent van een van de onderstaande apparaten:
DG 7140
DG 2740
DG 2840
DG 7240
DGM 7340
DG 7440
DGM 7440
DGM 7645
DGM 7640
DGM 7845
DGM 7840
DGD 7035
DGD 7635
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijke Aziatische gerechten te maken uit de stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen.
Wat gaan we maken?
We gaan een variatie maken aan Aziatische gerechten waarbij je je vingers zult aflikken. We starten met een heerlijke gestoomde gehaktballetjes. Daarna bereiden we siu mai, een dim sumgerecht. Vervolgens gaan we aan de slag met chan chuen-stijl gestoomde rijstnoodles met shiitake en dungesneden varkenshaas in oestersaus. Hierna maken we nasi kuning, een gele rijst uit de stoomoven. Ook maken we yakitori, uiteraard op de Miele grill. Dan gaan we aan de slag met roergebakken groenten met een knoflooksoja-saus en sluiten we af met gestoomde zoete aardappelcakejes.
Deze workshop is los te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de workshop Dagelijkse Kost. Daarnaast volg je de workshop Italiaans stomen om de lekkerste Italiaanse stoomovengerechten op tafel te toveren.
Meedoen kan zelfs als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt wanneer je in bezit bent van een van de onderstaande apparaten:
DG 7140
DG 2740
DG 2840
DG 7240
DGM 7340
DG 7440
DGM 7440
DGM 7645
DGM 7640
DGM 7845
DGM 7840
DGD 7035
DGD 7635
Wat je kunt verwachten
- Tijd: 10:30 uur - 15:30 uur
- Datum: 1 juli
- Prijs: €80,00 euro per persoon