Ik wil mijn stoomoven leren gebruiken
Kookworkshop stomen – Dagelijkse kost
€ 99,00
Events
Doe mee met deze kookworkshop en word meester van jouw stoomoven. Ontdek alle fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste gerechten uit jouw Miele stoomoven, voor gegarandeerd elke dag kookplezier!
Wat kun je verwachten?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijke dagelijkse gerechten te maken uit de stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen. De workshop duurt ongeveer 4 uur.
Wat gaan we maken?
We gaan een aantal dagelijkse gerechten maken waarbij je je vingers zult aflikken. We starten met een heerlijke fregolasalade met gestoomde zalm en pickles. Daarna gaan we aan de slag met een klassieker; Hollandse biefstuk met gestoomde groenten en jus. Tot slot ontdekken we de stoomfunctionaliteiten met hemelse modder, een heerlijk dessert.
Wanneer is deze workshop geschikt?
Deze workshop is geschikt om op zich zelf te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met deze kookworkshop. Daarnaast volg je de kookworkshop Italiaans stomen om de lekkerste Italiaanse gerechten vanuit de stoomoven op tafel te toveren. En daarna de kookworkshop Aziatisch stomen.
Meedoen kan natuurlijk ook als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt als je één van deze apparaten in huis hebt:
DG 7140 DGM 7440
DG 2740 DGM 7645
DG 2840 DGM 7640
DG 7240 DGM 7845
DG 7440 DGM 7840
DGD 7035 DGM 7340
DGD 7635
Weet je niet zeker welk model je hebt? Kijk dan op https://www.miele.nl/c/plate-finder.htm
Wat kun je verwachten?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijke dagelijkse gerechten te maken uit de stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen. De workshop duurt ongeveer 4 uur.
Wat gaan we maken?
We gaan een aantal dagelijkse gerechten maken waarbij je je vingers zult aflikken. We starten met een heerlijke fregolasalade met gestoomde zalm en pickles. Daarna gaan we aan de slag met een klassieker; Hollandse biefstuk met gestoomde groenten en jus. Tot slot ontdekken we de stoomfunctionaliteiten met hemelse modder, een heerlijk dessert.
Wanneer is deze workshop geschikt?
Deze workshop is geschikt om op zich zelf te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met deze kookworkshop. Daarnaast volg je de kookworkshop Italiaans stomen om de lekkerste Italiaanse gerechten vanuit de stoomoven op tafel te toveren. En daarna de kookworkshop Aziatisch stomen.
Meedoen kan natuurlijk ook als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt als je één van deze apparaten in huis hebt:
DG 7140 DGM 7440
DG 2740 DGM 7645
DG 2840 DGM 7640
DG 7240 DGM 7845
DG 7440 DGM 7840
DGD 7035 DGM 7340
DGD 7635
Weet je niet zeker welk model je hebt? Kijk dan op https://www.miele.nl/c/plate-finder.htm
Wat je kunt verwachten
- Persoonlijke begeleiding door onze Miele chefs voor elk type thuis-chef .
- Handige tips voor het gebruik van jouw (combi-)stoomoven .
- Een culinaire belevenis met compleet menu beschikbaar in een verschillende thema’s.