Explore the origin of Extraordinary

Miele Kitchen Experience

Design volgens Miele: een lust voor het oog

Bij het kopen van nieuwe keukenapparatuur komt stiekem best veel kijken. Maar weet je wat vaak de doorslag geeft? Het design. En laten wij daar nu net extra aandacht aan geven. Want zeg je design, dan zeg je Miele.

Culinaire inspiratie voor de combi-stoomoven

Een combi-stoomoven combineert het beste van twee werelden: bakken én stomen in één apparaat. Op de receptenpagina vind je diverse overheerlijke recepten, zowel tijdloos als passend bij het seizoen.

De lekkerste ovenrecepten

Met ovengerechten kun je eindeloos variëren, daarom zijn de chefs van Miele de keuken ingedoken om jou te inspireren met tal van culinaire traktaties uit de oven. Ontdek de eindeloze variatie aan ovenrecepten. 

Eindeloze receptenvariatie

Weet jij al wat er vandaag op het menu staat? Wil je eens iets nieuws proberen of heb je instructies nodig bij het bereiden van een recept? Raadpleeg dan het overzicht met Miele recepten. Voor elke gang en elke dieetwens hebben we passende recepten - afgestemd op jouw eigen Miele apparatuur. 

De keuken van...

In ‘De keuken van…’ nemen we een kijkje in de keuken van Miele gebruikers. Deze keer: De keuken van familie van de Beek. Zij toverden een oud, gedateerd huis om tot een sfeervol stulpje. De royale woonkeuken is daarbij absoluut dé blikvanger in huis en het stralende middelpunt.

De 7 tips bij het kiezen van een nieuwe keuken

Het aanschaffen van een nieuwe keuken gaat niet over één nacht ijs. Er komen veel zaken bij kijken om alles zo te krijgen als je dat het liefst wil. Heel logisch, want een nieuwe keuken is meestal een investering voor jaren. Wij helpen je graag een eindje op weg en hebben een aantal praktische zaken op een rij gezet bij de zoektocht naar jouw droomkeuken.

Welke keuken past bij jou?

Gaat jouw hart sneller kloppen van kwaliteit, baanbrekende technologie, innovatieve functies en tijdloze elegantie? Dan is de Miele Generatie 7000-serie essentieel in jouw keuken. Ontdek welke apparaten jouw leven kunnen veranderen en waarmee jij de sterren van de hemel kookt.

Andreas Enslin is hoofddesigner bij Miele.

Hoe ontstaan de ideeën voor nieuwe producten?

Andreas Enslin bedenkt vaak nieuwe producten in zijn vrije tijd. De hoofddesigner van Miele krijgt zijn beste ideeën als hij wordt geïnspireerd door zijn omgeving.

De Miele Dialog-oven maakt koken sneller en eenvoudiger

Culinaire hoogstandjes bij u thuis

MIELE nodigde de crème de la crème van de gastronomische wereld uit in Berlijn voor een magische culinaire reis. Daarbij stond de Dialog-oven met zijn vele innovatieve mogelijkheden centraal.

Kitchen-Experience-product Microsites