Miele Scout RX-app

Of je nu thuis of onderweg bent, met de Miele Scout RX-app zeg je gewoon via je smartphone of tablet tegen je robotstofzuiger wat hij wanneer moet doen. De app biedt daarvoor handige bedieningsfuncties.

Miele@home

Bediening per app thuis of onderweg

De Scout kan comfortabel per app via smartphone of tablet onderweg worden aangestuurd. Er staan diverse handige functies tot je beschikking. Met de timer kun je bijvoorbeeld dagelijks een andere starttijd voor de Scout programmeren. Met behulp van de plattegrond kan het reinigingsproces op elk moment worden gevolgd.

Statusscherm

Een overzicht van alle belangrijke informatie

Het startscherm toont alle belangrijke informatie in een oogopslag, bijv. in welke modus de Scout zich momenteel bevindt en wanneer hij met de volgende reiniging begint. Met slechts twee kliks kun je de gewenste reinigingsmodus selecteren en de robotstofzuiger direct starten.

Home Mapping

Virtuele plattegrond van de woning

De Scout navigeert systematisch door de kamers en maakt daarbij een virtuele plattegrond. Zo vindt hij de ideale lijn voor een volledige en efficiënte reiniging. Met de app is op de plattegrond direct zichtbaar waar de robotstofzuiger is en waar hij al heeft gereinigd. Er kunnen favoriete ruimtes worden aangemaakt, die bijzonder vaak moeten worden gereinigd. Bovendien kun je ruimtes aangeven die de Scout moet mijden.

Timer

Starttijd vrij programmeerbaar

Je kunt van tevoren instellen wanneer de Scout de vloer dient te reinigen. Zo kun je de stofzuiger zelfs zijn werk laten doen als je niet thuis bent. Je kunt erop vertrouwen dat de Scout op het ingestelde tijdstip start met het reinigen van de vloer. Na afloop navigeert het apparaat zelfstandig terug naar het laadstation om de accu weer op te laden. Er kunnen 7 afzonderlijke timers worden ingesteld, zodat de reiniging op elke dag van de week op verschillende tijdstippen kan beginnen. Zonder dat je iets hoeft te doen, reinigt de Scout jouw woning.

Home Vision**

De wereld zien door de ogen van de Scout

Via de twee camera's aan de voorkant kan onderweg altijd worden gekeken of thuis alles in orde is en de Scout nog aan het werk is. Daarbij kan het reinigingsproces in real time vanuit het perspectief van het apparaat worden gevolgd. Zo weet je altijd waar de Scout op dat moment is. Met de pijltoetsen kan hij eenvoudig worden genavigeerd. Natuurlijk zijn de live camerabeelden versleuteld.

* Beschikbaar voor smartphone/tablet (minimale vereiste Android 6.0+ en iOS 11.0+)
** Uitvoering afhankelijk van het model