Recepten

Van vissoep tot stamppot, van zoet tot hartig, van eenvoudig tot ingewikkeld - in onze omvangrijke database vindt u vele recepten met succesgarantie. Bijgerecht of hoofdgerecht, soep of dessert, lekker pittig of verleidelijk zoet - er zijn recepten voor elk moment van de dag, van ontbijt tot diner, van tussendoortje tot feestmenu.

Kerntemperatuur van vlees

Rood, rosé of gaar?

Het perfecte stukje vlees gaat gepaard met de juiste kerntemperatuur. Welke temperatuur bij welke vleessoort en garing past, vindt u in dit handige overzicht.

Bekijk de tabel
Adobe Stock

Recepten

Wat kook ik vandaag? Vis of vegetarisch? Voorgerecht, hoofdgerecht of dessert? Italiaans, Aziatisch of Amerikaans? Met onze eenvoudige receptenzoeker vindt u altijd het juiste recept. U kunt niet alleen selecteren op ingrediënten, maar ook op het type apparaat en de gang.

Zoek een recept
M.studio - stock.adobe.com

Klassieke gerechten

Hoe is de pizza ontstaan? Kun je Graved Laks ook zelf maken? Hoe is de waldorfsalade aan haar naam gekomen? Wat maakt de kleine Franse profiteroles zo bijzonder? En wat is het verschil tussen een verfijnde curryschotel en eenvoudig kerriepoeder? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de internationale klassieke gerechten waarover we in deze rubriek schrijven.

Meer informatie