Jouw thuis op z'n best

Voorjaarsschoonmaak met Miele

Ontdek hoe Miele apparaten jouw thuis schoonmaken eenvoudig maken. Verleng de levensduur met onze onderhoudsproducten en tips, waardoor schoonmaken duurzamer wordt. Laat je inspireren door tips voor een perfecte (voorjaars)schoonmaak, de beste onderhoudsproducten, zuinig wassen, drogen, afwassen, stofzuigen en onze onderhoudsservice.

Aanbiedingen

Ontdek nu de actuele aanbiedingen op wasmachines, drogers, stofzuigers, wasmiddelen, accessoires en tal van onderhoudsmiddelen.

Energiezuinig wassen en drogen

Een grondige schoonmaak van jouw thuis? Was gordijnen, beddengoed en kleding hygiënisch schoon met een Miele wasmachine. Dat is spaarzaam omgaan met energie én met jouw mooie kleding. Of fris kleding op met een energiezuinige Miele droger, zonder het eerst te hoeven wassen.

Een stralende vaat

Vertrouw op je Miele vaatwasser voor een grondige schoonmaakbeurt. Niet alleen voor je servies en bestek, maar ook voor het reinigen van de deurvakken van je koelkast. Met 'AutoDos' voegt je vaatwasser automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe aan je vaat. Jouw Miele neemt het werk dan perfect van je over.

Hygiënisch en stofvrij

Voor een grondige stofzuigbeurt van alle kamers, gangen, tapijten en deurmatten vertrouw je enkel op topkwaliteit. Miele heeft stofzuigers in diverse modellen en uitvoeringen, zo heb je altijd het perfecte apparaat voor jouw schoonmaakbehoefte.

De beste onderhoudsmiddelen

Met Miele houd je jouw huis altijd om door een ringetje te halen. Onze onderhoudsproducten zorgen ervoor dat je apparaten altijd in topconditie zijn, waardoor je de levensduur van jouw apparaat optimaal benut. Onderhoud met onze reinigingsmiddelen is het startpunt voor een perfecte schoonmaakbeurt.

Tips & tricks

Hoe reinig je best je wasmachine, fris je jouw kledij op en ga je aan de slag met je gordijnen? Met deze tips hou je jouw toestel in topconditie en maak je alles nog vlotter schoon.

Jouw apparaten langer in topconditie

Laat de lenteschoonmaak elk jaar weer moeiteloos verlopen en kies voor professioneel onderhoud en reiniging door de experts van Miele. Met onze onderhoudsservice ben je verzekerd dat je apparaten altijd in topconditie zijn en jouw de beste resultaten leveren. Keer op keer.