• Gratis bezorging vanaf €39,95

Downdraft-systemen

De Miele Downdraft-afzuigkap is bijna onzichtbaar en biedt zo onbelemmerd zicht. Als je de afzuigkap nodig hebt, schuift deze motorisch uit het aanrechtkastje naar de perfecte afzuigpositie. De hoogte van de ruimte of schuine plafonds vormen geen probleem meer.

DownDraft-afzuigkap

Elegant design en optimaal overzicht

Behalve de vele modellen wandschouw- en eilandschouwafzuigkappen, plafondunits en inbouwafzuigkappen heeft Miele ook een Downdraft-afzuigkap voor inbouw in het aanrechtblad ontwikkeld.

Over de producten

Programma's

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke mogelijke keuken.

Over de producten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Over de producten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw afzuigkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor iedereen een afzuigkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Over de producten

Miele filtersystemen voor luchtcirculatie

Schone lucht dankzij actief koolstoffilter

Miele afzuigkappen met luchtcirculatie verwijderen kookluchtjes bijzonder effectief. Daarvoor zorgt een actief koolstoffilter dat de luchtjes betrouwbaar opneemt. Daarna komt de schone lucht weer in de keuken. Dit is een bijzonder energiebesparend proces, omdat er (in tegenstelling tot bij luchtafvoer) geen sprake is van warmteverlies. Voor het verwijderen van de luchtjes biedt Miele verschillende actief koolstoffilters, die zorgen voor een schone lucht bij het koken. De keuze voor een filter hangt af van het model.

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven