• Gratis bezorging vanaf €39,95

Snoerloze steelstofzuigers

Snoerloze stofzuigers kunnen snel worden geactiveerd. Omdat ze geen snoer bevatten, zijn ze handig en flexibel. Dankzij een reserve-accu kunnen zelfs grote oppervlakken zonder onderbreking gereinigd worden.

Het buitengewone opbouwconcept van de Miele stofzuigers Triflex HX1 en HX2 past zich optimaal aan je behoeften en wensen aan. Zo heb je tijdens het stofzuigen maximale flexibiliteit.

Over de producten

Dankzij de zeven krachtige cellen is de Li-ion-batterij van de Miele Triflex extreem krachtig en betrouwbaar. Deze werd ontwikkeld in samenwerking met VARTA, de expert voor batterijtechnologie.

Over de producten

Sterkste Miele stofzuiger*

Dankzij de combinatie van Digital Efficiency Motor en vortex-technologie behaal je uitstekende reinigingsresultaten met de Miele stofzuiger Triflex HX2. 

Over de producten

Extra breed, extra helder en extra slim

De extra brede elektroborstel reinigt een groter oppervlak in minder tijd – en doet geen concessies wat de prestatie betreft.

Over de producten
    • 1.Reinigingscapaciteit vergeleken met een Miele-sledestofzuiger Complete C3 (SGEF3) met turboborstel STB 305-3 (stofopname van tapijt en harde vloer met kieren, vezelopname van tapijt). Volgens IEC62885-2. 
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven