Revolutionary excellence

Met de Dialog oven presenteert Miele een absolute wereldprimeur en verandert de manier van koken op revolutionaire wijze met de innovatieve M Chef-technologie.

Scroll naar beneden

Met innovatieve technologie voor optimaal genieten.

De Dialog oven is een wereldprimeur. Hij breidt het scala aan kooktechnieken uit en legt zo de lat hoger. Met de revolutionaire M Chef-technologie worden kookinnovaties mogelijk: een eenvoudige bereidingswijze met een forse tijdsbesparing leidt tot een voortreffelijk eindresultaat. Voor meer plezier bij het koken, een hogere mate van comfort in het dagelijks leven en zeer bijzondere momenten. Ontdek de nieuwe mogelijkheden!

Kookinnovatie

Geef nieuwe dimensies aan uw passie voor koken.

Vanaf nu kunt u bereiden wat nog niemand anders is gelukt. Compleet nieuwe gerechten die alleen mogelijk zijn dankzij de revolutionaire kookmethode van de Miele Dialog oven. Een vis in een blok ijs of een kalfsfilet in bijenwas garen, zonder het ijs of de bijenwas te smelten. Garen zonder bruin te bakken. Verschillende ingrediënten in één gang bereiden. Veeleisende gerechten perfect serveren. En dit alles steeds op het hoogste niveau.

Vis in een blok ijs

De revolutionaire kookmethode van de Dialog oven worden bijzonder duidelijk bij een vis in een blok ijs. De vis wordt gegaard, zonder het ijs te smelten.

Kalfsfilet in bijenwas

Het vlees wordt gelijkmatig in zijn geheel gegaard, en niet zoals gewoonlijk het geval is, van buiten naar binnen. Daarom smelt de bijenwas niet en wordt de kalfsfilet sappig en mals.

Zalm, warm en koud

Met de nieuwe Dialog oven en de M Chef-technologie is het mogelijk om zalmfilet half rauw en half gegaard te bereiden. Zo ontstaan twee totaal verschillende gerechten in één.

Gekleurde hamburgerbroodjes

De Dialog oven slaagt erin bakken en garen gescheiden te houden. U bepaalt hoeveel korst en hoe bruin u het wilt hebben. Zo worden uw hamburgerbroodjes mooi van kleur en niet te bruin.

Voortreffelijk

Op hoog niveau genieten. Elke dag en gewoon thuis.

Echte kookliefhebbers gaan voor topkwaliteit. De bedachtzame bereiding van de ingrediënten is wat een topchef onderscheidt – en dat geldt ook voor de Miele Dialog oven. Terwijl conventionele warmte langzaam vanaf de buitenkant tot de binnenkant van het voedsel doordringt, gaart de Dialog oven het voedsel in zijn geheel. Het resultaat: een gelijkmatig gegaard en sappig stuk vlees, vis is verrukkelijk dankzij een fijne structuur en brood maakt indruk door een perfecte korst.

Rosé ossenhaas

Conventionele warmte heeft tijd nodig om van de buitenkant tot de binnenkant door te dringen. De Dialog oven gaart voedsel echter in zijn geheel. Dus elk stuk vlees gaart gelijkmatig en blijft sappig.

Bakken in de Dialog oven

De Dialog oven verhoogt de volumetoename bij al uw bakcreaties en verbetert de deegstructuur. U kunt ook bepalen hoe dik de korst van uw brood moet worden.

Eenvoudig

Veeleisend koken makkelijk gemaakt.

Een meergangenmenu bereiden is een flinke uitdaging. Elk gerecht heeft zijn eigen bereidingswijze en moet à la minute klaar zijn. De Dialog oven ondersteunt u met intelligente functies en zorgt eenvoudig voor uitstekende resultaten ook bij veeleisende gerechten.

Zalm met snijbiet, gevulde kipfilet en versgebakken brioche

De M Chef-menu's helpen u veeleisende gerechten met de meest uiteenlopende ingrediënten tegelijkertijd perfect te bereiden.

Frambozensoufflé

Een luchtige soufflé is vaak de kroon op het menu. Er zijn echter maar weinig hobbykoks die dit droomdessert aandurven. Met de Dialog oven van Miele kunt u erop vertrouwen dat zelfs veeleisende en uitdagende gerechten lukken.

Tijd besparen

Sneller uw doel bereiken: de perfecte avond.

Vanaf nu kunt u in korte tijd gerechten bereiden die nog complexer zijn. Voor meer variatie op tafel terwijl u tegelijkertijd meer tijd overhoudt voor uw gasten. De Miele Dialog oven verkort namelijk de gaartijden van vele gerechten met maar liefst 70 procent in vergelijking met traditionele bereidingswijzen, en dat zonder op kwaliteit in te boeten.

Pulled pork

Dit populaire barbecuegerecht kunt u in de Dialog oven in slechts 2,5 uur bereiden. En het resultaat is gegarandeerd perfect.

Voorzichtig en snel ontdooien

Met de Dialog oven kunt u vlees bijvoorbeeld aanzienlijk sneller en geheel gelijkmatig ontdooien, zonder daarbij ongewild gedeeltes al te garen.

Exclusieve uitrusting voor optimaal genieten

Voor elk gerecht het juiste programma

M Chef
De innovatieve kookmethode gaart voedsel met elektromagnetische golven. De energie die door het voedsel wordt opgenomen, wordt nauwkeurig gemeten en weergegeven in “Gourmet Units”. De maaltijden worden in hun geheel, oftewel perfect, gegaard.

Gourmet Profi
Het programma voor gevorderden. U bepaalt dan zelf alle variabelen, zoals bijvoorbeeld het aantal Gourmet Units, de werkwijze of de temperatuur, voor een voortreffelijk resultaat zoals u dat wilt.

Gourmet Assistent
Eenvoudige bereiding. Afhankelijk van de soort en hoeveelheid ingrediënten stelt de Dialog oven alle variabelen voor, zoals bijvoorbeeld de benodigde Gourmet Units of de juiste functie, om een voortreffelijk resultaat te bereiken.

Alles in de gaten, of u nu onderweg bent of thuis

Met de Miele@mobile-app kunt u heel eenvoudig en op ieder moment de status van de Dialog oven opvragen, belangrijke instellingen veranderen en het gaarproces in de gaten houden. En dat alles terwijl u uw kleding voor de avond uitzoekt. Bovendien heeft u toegang tot onze receptendatabank met behulpzame “How-to”-video's.

Met een druk op de knop alles juist ingesteld

Met de receptfunctie van de Miele@mobile-app vindt u veel exclusieve Dialog oven-recepten. Met een klik in de app kunt u nu de apparaatinstellingen regelen die nodig zijn voor de bereiding.

Recepten ontwikkeld in samenwerking met professionele koks

Om de nieuwe manier van koken zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we in de Miele-testkeuken samen met professionele koks meer dan 100 recepten ontwikkeld, speciaal voor de Dialog oven en de M Chef-technologie. Laat u inspireren door dit exclusieve kookboek en wordt opnieuw verliefd op koken!

Voor elk recept de juiste instelling

De nieuwe Dialog oven maak van koken een buitengewone belevenis dankzij zijn bereidingswijzen. Naast de M Chef-technologie staan daarbij ook de conventionele functies van bekende Miele-kwaliteit tot uw beschikking.

Meer informatie

Voor een adviesgesprek over de nieuwe Dialog oven of andere huishoudelijke apparatuur hoeft u niet meer de deur uit. We bieden telefonisch advies of een adviesgesprek via video aan zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en wij op afstand deze nieuwe oven kunnen laten zien. U krijgt waardevolle tips en suggesties over de M Chef-gaarmethode en de unieke M Chef-menufunctie.

Maak afspraak

Adviesgesprek over de nieuwe Dialog oven