• Gratis bezorging vanaf €39,95

Functies

Verrijk je keuken

Solo-magnetron

Een glas melk opwarmen, jam inmaken, chocolade smelten, groenten koken, vis ontdooien, amandelen ontvellen – dat en nog veel meer kan de Miele-magnetron alleen al met het bereidingssysteem Magnetron voor u doen.

Magnetron met Grill

Met de geïntegreerde kwartsgrill kunt u levensmiddelen na de bereiding nog even gratineren. Of u gebruikt het apparaat voor braden en grillen. U geniet meer van toast, groenten of scampi als ze knapperig en gegrild zijn. Ook een groenteschotel kan een lekkere kaaskorst krijgen.

Profiteer van veelzijdige toepassingen

Alleen al op zichzelf is uw Miele-magnetron tot meer in staat dan u misschien voor mogelijk houdt: bijvoorbeeld een glas melk opwarmen, confiture inkoken, chocolade smelten, groente garen, vis ontdooien of amandelen pellen.

Geniet van krokant en gegrild voedsel

Een krokante finish slaagt ook in de magnetron: met de geïntegreerde Quartz grill kunt u levensmiddelen na het bereiden nog een keer bakken. Of u gebruikt hem voor braden en grillen. Ook tosti's, groente of scampi's kunt u zo knapperig gegrild eten – en een groenteschotel verfijnen met een smakelijk kaaskorstje.

Afbeelding ter illustratie

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven