Ik wil mijn combi-stoomoven leren gebruiken

4-gangen menu met de combi-stoomoven

Tijdens deze kookworkshop voor de combi-stoomoven leer je hoe jij het beste uit jouw Miele combi-stoomoven (DGC) kunt halen. In deze workshop ga je aan de slag met het bereiden van een fantastisch vier gangen diner waarmee je toekomstige eters bij jou thuis zult verrassen. Je ontdekt de belangrijkste functies in de combi-stoomoven tijdens deze workshop. Op deze manier leer je al kokend jouw combi-stoomoven goed kennen zodat je na deze workshop met nog meer plezier de heerlijkste gerechten uit jouw combi-stoomoven bereidt.

€ 80,00

Events

Hoe werkt deze kookworkshop?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om een heerlijk viergangen diner te maken uit je de combi-stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuis-kok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen.

Wat gaan we maken?
Eigenlijk gaan we in deze workshop vijf verschillende gerechten maken, omdat we aftrappen met het maken van een brioche broodje, waarbij we de functie combi-koken gebruiken. Vervolgens bereiden we een heerlijk stukje zeebaars op een bedje van groene kruiden en tomaat. Daarna staat er een groentesoepje op het menu om vervolgens een Aziatische eendenborstfilet met bataat, shiitake en paksoy te bereiden. Het dessert is om van te smullen: een heerlijk chocolade peren taartje.

Doe mee met deze kookworkshop voor de combi-stoomoven en word meester van jouw combi-stoomoven. Ontdek alle fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste menu’s uit jouw Miele combi-stoomoven.

Deze workshop is los te volgen, maar om jouw combi-stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops als een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de basistraining voor de combi-stoomoven, gevolgd door de workshop Dagelijkse kost. Vervolgens de workshop Bakken voor het gebruik van de ovenfuncties en tot slot de workshop Vier gangen menu om een echte expert te worden.

Als je thuis een van onderstaande apparaten hebt staan kun je meedoen:
DGC 7440
DGC 7460
DGC 7640
DGC 7645
DGC 7660
DGC 7665
DGC 7840
DGC 7845
DGC 7860
DGC 7865

Wat je kunt verwachten

  • Duur: +/- 4 uur
  • Datum: verschillende data
  • Prijs: €80,00 euro per persoon
Naar boven