
Zet een culinair viergangendiner op tafel met je combi-stoomoven
4-gangen menu met de combi-stoomoven
Doe mee met deze kookworkshop en word meester van jouw combi-stoomoven. Ontdek alle fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste gerechten uit jouw Miele combi-stoomoven, voor gegarandeerd elke dag kookplezier!
€ 119,00
Events
Doe mee met deze kookworkshop en word meester van jouw combi-stoomoven. Ontdek alle fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste gerechten uit jouw Miele combi-stoomoven, voor gegarandeerd elke dag kookplezier!
Wat kun je verwachten?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om een heerlijk viergangenmenu te maken uit de combi-stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen. De workshop duurt ongeveer 4 uur.
Wat gaan we maken?
We bereiden in deze workshop niet vier, maar vijf verschillende gerechten! We trappen af met een lichtzoet, goudbruin briochebroodje, waarbij we de functie combi-koken gebruiken. Vervolgens bereiden we een heerlijk stukje zeebaars op groene kruiden en tomaat. Daarna staat er een groentesoepje op het menu, om vervolgens een Aziatische eendenborstfilet met bataat, shiitake en paksoi te bereiden. Het dessert is om van te smullen: een heerlijk chocoladeperentaartje.
Wanneer is deze workshop geschikt?
Deze workshop is los te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de basistraining voor de combi-stoomoven, gevolgd door de workshop Dagelijkse kost. Vervolgens de workshop Bakken voor het gebruik van de ovenfuncties en tot slot de workshop Vier gangen menu om een echte expert te worden.
Meedoen kan zelfs als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt wanneer je in bezit bent van een van de onderstaande apparaten:
DGC 7150 DGC 7840 (HC(X) (Pro))
DGC 7151 DGC 7845 (HC(X) (Pro))
DGC7250 DGC 7445 (HC(X) (Pro))
DGC 7340 DGC 7460 (HC(X) (Pro))
DGC 7350 DGC 7465 (HC(X) (Pro))
DGC 7351 DGC 7665 (HC(X) (Pro))
DGC 7640 (HC(X) (Pro)) DGC 7865 (HC(X) (Pro))
DGC 7460 (HC(X) (Pro)) DGC 7860 (HC(X) (Pro))
DGC 7440 (HC(X) (Pro)) DGC 7660 (HC(X) (Pro))
DGC 7459 (HC(X) (Pro))
Weet je niet zeker welk model je hebt? Kijk dan op https://www.miele.nl/c/plate-finder.htm
Wat kun je verwachten?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om een heerlijk viergangenmenu te maken uit de combi-stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen. De workshop duurt ongeveer 4 uur.
Wat gaan we maken?
We bereiden in deze workshop niet vier, maar vijf verschillende gerechten! We trappen af met een lichtzoet, goudbruin briochebroodje, waarbij we de functie combi-koken gebruiken. Vervolgens bereiden we een heerlijk stukje zeebaars op groene kruiden en tomaat. Daarna staat er een groentesoepje op het menu, om vervolgens een Aziatische eendenborstfilet met bataat, shiitake en paksoi te bereiden. Het dessert is om van te smullen: een heerlijk chocoladeperentaartje.
Wanneer is deze workshop geschikt?
Deze workshop is los te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de basistraining voor de combi-stoomoven, gevolgd door de workshop Dagelijkse kost. Vervolgens de workshop Bakken voor het gebruik van de ovenfuncties en tot slot de workshop Vier gangen menu om een echte expert te worden.
Meedoen kan zelfs als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt wanneer je in bezit bent van een van de onderstaande apparaten:
DGC 7150 DGC 7840 (HC(X) (Pro))
DGC 7151 DGC 7845 (HC(X) (Pro))
DGC7250 DGC 7445 (HC(X) (Pro))
DGC 7340 DGC 7460 (HC(X) (Pro))
DGC 7350 DGC 7465 (HC(X) (Pro))
DGC 7351 DGC 7665 (HC(X) (Pro))
DGC 7640 (HC(X) (Pro)) DGC 7865 (HC(X) (Pro))
DGC 7460 (HC(X) (Pro)) DGC 7860 (HC(X) (Pro))
DGC 7440 (HC(X) (Pro)) DGC 7660 (HC(X) (Pro))
DGC 7459 (HC(X) (Pro))
Weet je niet zeker welk model je hebt? Kijk dan op https://www.miele.nl/c/plate-finder.htm
Wat je kunt verwachten
- Persoonlijke begeleiding door onze Miele chefs voor elk type thuis-chef .
- Handige tips voor het gebruik van jouw (combi-)stoomoven.
- Een culinaire belevenis met compleet menu beschikbaar in een verschillende thema’s.