Zet een culinair viergangendiner op tafel met je combi-stoomoven

4-gangen menu met de combi-stoomoven

Ha kookliefhebber! Heb je een Miele combi-stoomoven? En zet je graag iets bijzonders op tafel? Laat je dan in deze kookworkshop verrassen door alles wat je met behulp van je stoomoven kunt bereiden. Op deze lekkere en leerzame dag leer je hoe je het beste uit jouw Miele combi-stoomoven (DGC) haalt. In deze workshop ga je aan de slag met een fantastisch culinair viergangendiner. Tegelijk ontdek je de belangrijkste functies van de combi-stoomoven. Op deze manier leer je al kokend jouw combi-stoomoven goed kennen, zodat je na deze workshop met nog meer plezier de heerlijkste gerechten in jouw combi-stoomoven bereidt.

€ 80,00

Events

Hoe werkt deze kookworkshop?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om een heerlijk viergangendiner te maken uit de combi-stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de gerechten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen.

Wat gaan we maken?
We bereiden in deze workshop niet vier, maar vijf verschillende gerechten! We trappen af met een lichtzoet, goudbruin briochebroodje, waarbij we de functie combi-koken gebruiken. Vervolgens bereiden we een heerlijk stukje zeebaars op een bedje van groene kruiden en tomaat. Daarna staat er een groentesoepje op het menu, om vervolgens een Aziatische eendenborstfilet met bataat, shiitake en paksoy te bereiden. Het dessert is om van te smullen: een heerlijk chocolade-perentaartje.

Ontdek in deze workshop alle fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste dagelijkse gerechten uit jouw Miele combi-stoomoven.

Duur: +/- 4 uur

Datum: verschillende data

Prijs: €80,00 voor 2 personen

Deze workshop is los te volgen, maar om jouw combi-stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops als een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de basistraining voor de combi-stoomoven, gevolgd door de workshop Dagelijkse kost. Vervolgens de workshop Bakken voor het gebruik van de ovenfuncties en tot slot de workshop Vier gangen menu om een echte expert te worden.

Als je thuis een van onderstaande apparaten hebt staan kun je meedoen:
DGC 7440
DGC 7460
DGC 7640
DGC 7645
DGC 7660
DGC 7665
DGC 7840
DGC 7845
DGC 7860
DGC 7865

Wat je kunt verwachten

  • Duur: +/- 4 uur
  • Datum: verschillende data
  • Prijs: €85,00 euro per persoon
Naar boven