Ik wil mijn stoomoven leren gebruiken
Kookworkshop stomen – Italiaans
€ 109,00
Events
Wat kun je verwachten?
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijke Italiaanse gerechten te maken uit de stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen. De workshop duurt ongeveer 4 uur.
Wat gaan we maken?
We gaan aan de slag met een variatie aan Italiaanse gerechten waarbij je je vingers zult aflikken. We starten met een heerlijke antipasti bestaande uit grissini, tomatensoep, paprikarolletjes met mozarella en sous-vide gegaarde peer met gorgonzola. Daarna bereiden we saltimbocca met risotto en groene asperges. Tot slot ontdekken we nog meer stoomfunctionaliteiten en maken we heerlijke gezouten karamelpudding.
Wanneer is deze workshop geschikt?
Deze workshop is los te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de workshop Dagelijkse Kost voordat je deze Italiaanse workshop volgt. Na deze workshop kun je je culinaire skills verder uitbreiden met de Aziatische workshop.
Meedoen kan zelfs als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt wanneer je in bezit bent van een van de onderstaande apparaten:
DG 7140 DGM 7440
DG 2740 DGM 7645
DG 2840 DGM 7640
DG 7240 DGM 7845
DG 7440 DGM 7840
DGD 7035 DGM 7340
DGD 7635
Weet je niet zeker welk model je hebt? Kijk dan op https://www.miele.nl/c/plate-finder.htm
Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijke Italiaanse gerechten te maken uit de stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen. De workshop duurt ongeveer 4 uur.
Wat gaan we maken?
We gaan aan de slag met een variatie aan Italiaanse gerechten waarbij je je vingers zult aflikken. We starten met een heerlijke antipasti bestaande uit grissini, tomatensoep, paprikarolletjes met mozarella en sous-vide gegaarde peer met gorgonzola. Daarna bereiden we saltimbocca met risotto en groene asperges. Tot slot ontdekken we nog meer stoomfunctionaliteiten en maken we heerlijke gezouten karamelpudding.
Wanneer is deze workshop geschikt?
Deze workshop is los te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de workshop Dagelijkse Kost voordat je deze Italiaanse workshop volgt. Na deze workshop kun je je culinaire skills verder uitbreiden met de Aziatische workshop.
Meedoen kan zelfs als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt wanneer je in bezit bent van een van de onderstaande apparaten:
DG 7140 DGM 7440
DG 2740 DGM 7645
DG 2840 DGM 7640
DG 7240 DGM 7845
DG 7440 DGM 7840
DGD 7035 DGM 7340
DGD 7635
Weet je niet zeker welk model je hebt? Kijk dan op https://www.miele.nl/c/plate-finder.htm
Wat je kunt verwachten
- Persoonlijke begeleiding door onze Miele chefs voor elk type thuis-chef .
- Handige tips voor het gebruik van jouw (combi-)stoomoven.
- Een culinaire belevenis met compleet menu beschikbaar in een verschillende thema’s.