Ik wil mijn stoomoven leren gebruiken 

Kookworkshop stomen – Italiaans

€ 109,00

Events

Wat kun je verwachten?

Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijke Italiaanse gerechten te maken uit de stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen. De workshop duurt ongeveer 4 uur.Wat gaan we maken?

We gaan aan de slag met een variatie aan Italiaanse gerechten waarbij je je vingers zult aflikken. We starten met een heerlijke antipasti bestaande uit grissini, tomatensoep, paprikarolletjes met mozarella en sous-vide gegaarde peer met gorgonzola. Daarna bereiden we saltimbocca met risotto en groene asperges. Tot slot ontdekken we nog meer stoomfunctionaliteiten en maken we heerlijke gezouten karamelpudding.Wanneer is deze workshop geschikt?
Deze workshop is los te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de workshop Dagelijkse Kost voordat je deze Italiaanse workshop volgt. Na deze workshop kun je je culinaire skills verder uitbreiden met de Aziatische workshop.

Meedoen kan zelfs als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt wanneer je in bezit bent van een van de onderstaande apparaten:


DG 7140             DGM 7440 

DG 2740  DGM 7645 

DG 2840  DGM 7640 

DG 7240  DGM 7845 

DG 7440  DGM 7840 

DGD 7035  DGM 7340 

DGD 7635 Weet je niet zeker welk model je hebt? Kijk dan op https://www.miele.nl/c/plate-finder.htm

Wat je kunt verwachten

  • Persoonlijke begeleiding door onze Miele chefs voor elk type thuis-chef .
  • Handige tips voor het gebruik van jouw (combi-)stoomoven. 
  • Een culinaire belevenis met compleet menu beschikbaar in een verschillende thema’s.

Gerelateerde producten

Naar boven