Workshop stoomoven – Italiaans stomen

Kookworkshop stomen – Italiaans

€ 80,00

Events

Tijdens deze kookworkshop voor de stoomoven leer je hoe jij het beste uit jouw Miele stoomoven kunt halen. Doe mee met deze kookworkshop en word meester van de stoomoven. Ontdek de fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste Italiaanse gerechten uit jouw Miele stoomoven.

Hoe werkt deze kookworkshop?

Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijke Italiaanse gerechten te maken uit de stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok met een stoomoven. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de gerechten makkelijk thuis nog eens kunt maken), een Miele schort en natuurlijk de mogelijkheid om al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen.

Wat gaan we maken?

We gaan aan de slag met een variatie aan Italiaanse gerechten waarbij je je vingers zult aflikken. We starten met een heerlijke antipasti bestaande uit grissini, tomatensoep, paprika-rolletjes met mozarella en sous-vide peer met gorgonzola. Daarna bereiden we een saltimbocca met risotto en groene asperges. Tot slot ontdekken we nog meer stoomfunctionaliteiten en maken we een gezouten karamelpudding.

Deze workshop is los te volgen, maar om jouw stoomoven en alle mogelijkheden écht goed te leren kennen raden we je aan de verschillende workshops in een reeks te volgen. Je kunt het best beginnen met de workshop Dagelijkse Kost voordat je deze Italiaanse workshop volgt. Na deze workshop kun je je culinaire skills verder uitbreiden met de Aziatische workshop.

Meedoen kan zelfs als je zelf nog geen stoomoven hebt, maar de workshop is het meest geschikt wanneer je in bezit bent van een van de onderstaande apparaten:

DG 7140

DG 2740

DG 2840

DG 7240

DGM 7340

DG 7440

DGM 7440

DGM 7645

DGM 7640

DGM 7845

DGM 7840

DGD 7035

DGD 7635

Wat je kunt verwachten

  • Tijd: 10:30 uur - 15:30 uur
  • Datum: 3 juni
  • Prijs: €80,00 euro per persoon
Naar boven