Miele verkooppunt zoeken

Ontdek alle locaties waar je Miele kunt ervaren en kopen.

Vind een Miele verkooppunt bij jou in de buurt

Online zoeken

Ontdek onze Miele Experience Centers

In onze eigen Miele winkels ervaar je de wereld van Miele op zijn best. je ontdekt er de laatste Miele innovaties en wordt daarbij geholpen door onze eigen adviseurs, stuk voor stuk 'in house' opgeleid. Uiteraard kan je alle apparaten zelf uitproberen, in de winkel of tijdens één van onze culinaire workshops!

Miele Experience Center

Vianen

Welkom in Vianen, waar het Nederlandse kantoor van Miele is gevestigd, naast de A2. Naast het kantoor vind je er ook het Miele Experience Center, waar je de Miele kwaliteit zelf kan ontdekken. Een showroom met alle Miele apparatuur en accessoires over een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2.

Miele Experience Center

Amsterdam

Welkom in Amsterdam, onze betoverende hoofdstad. Op de Van Baerlestraat vind je onze prachtige Experience Center. Dit Miele Experience Center ontvangt je graag voor deskundig advies.

Miele Experience Center

Leidschendam

Welkom in Leidschendam, een charmante gemeente gelegen tussen Den Haag en Leiden. Ons prachtige Experience Center bevindt zich in de Mall of the Netherlands, een uitgebreid winkelcentrum met meer dan 280 winkels. Dit Miele Experience Center ontvangt je graag voor deskundig advies.

Miele Experience Center 

Eindhoven

Welkom in Eindhoven, de bruisende stad in het zuiden van Nederland. Op de Nieuwe Emmasingel vind je onze prachtige Experience Center. Dit Miele Experience Center ontvangt je graag voor deskundig advies.

Inspireren, beleven, genieten en leren! 

Miele culinaire workshops

Laat je informeren en inspireren tijdens één van de culinaire workshops. Je leert er alles over de Miele apparaten en een culinair adviseur of chef leren je de fijne kneepjes van het vak. De workshops worden georganiseerd in het Miele Experience Center in Vianen.

Ben je nog aan het oriënteren naar jouw droomkeuken met Miele apparatuur? Kom dan langs bij onze live kookdemonstraties, gratis aangeboden in alle Miele Experience Centers. Je kunt jezelf eenvoudig inschrijven en de gewenste locatie en datum kiezen.

Persoonlijk online advies

Miele Live Experience

Niet bij een Miele Experience Center in de buurt? Breng dan het Miele Experience Center naar jouw huis. Ervaar de voordelen van een persoonlijk advies in de winkel vanuit het comfort van je eigen huis. Start vandaag jouw videogesprek voor live-advies op afstand met één van onze adviseurs in een Miele Experience Center. 

Where business meets cooking

Zakelijke evenementen

Miele Events is dé locatie centraal gelegen in het midden van Nederland voor onvergetelijke evenementen met een culinaire twist. Van inspirerende kookworkshops met jouw team tot professionele productpresentaties in ons theater, van doeltreffende vergaderingen in ons conferentiecenter tot grootschalige diners in onze stijlvolle black box. Met onze flexibele ruimtes en uitgebreide kookstudio zijn alle ingrediënten aanwezig om van jouw event een culinair succes te maken.