Dat is kwaliteit die haar tijd ver vooruit is.

Zo blijft je kleding veel langer mooi. 

Goed voor je kleding en het milieu.

Hoe blijft je kleding langer mooi? Door de juiste behandeling van je kleding. Onze wasmachines en drogers zijn voorzien van een SoftCare-trommel met honingraatstructuur, die de kwaliteit van je kleding behoudt. Daarnaast combineren onze apparaten een laag energie- en waterverbruik met een optimale dosering van wasmiddel. Daarom staat Miele voor de perfecte en tegelijkertijd milieuvriendelijke verzorging van je kleding. Dit is het wassen van nu – grondig en milieuvriendelijk. 

Wasmachines ontdekken

Drogers ontdekken

A Miele washing machine surrouned by splashes of water

Kwaliteit die haar tijd ver vooruit is.

Al meer dan 120 jaar ontwikkelt Miele innovatieve en bijzonder duurzame apparaten. Dit resulteert in producten die het leven eenvoudiger voor je maken, met uitstekende kwaliteit en goede prestaties zonder compromissen qua duurzaamheid.

Wasmachines met TwinDos®

Automatische wasmiddeldosering

Miele wasmachines met TwinDos® weten precies hoeveel wasmiddel je wasgoed nodig heeft. Zo kun je aan belangrijkere dingen denken. Het Miele TwinDos®-systeem doseert het 2-fasen-wasmiddel specifiek voor elke individuele wasbeurt. Je bespaart hierdoor tijd en tot wel 30%* wasmiddel. Voor eenvoudig en duurzaam wassen.
* In vergelijking met handmatige dosering

 

Wasmachines met TwinDos® ontdekken

Maak kennis met TwinDos®

A woman buttoning up a white shirt

Het beste systeem voor vloeibare wasmiddelen op de markt* 

De juiste wasmiddeldosering garandeert dat bont en wit wasgoed perfect schoon wordt. Samen met de Miele SoftCare-trommel wordt je wasgoed optimaal beschermd, zodat je er langer plezier van hebt.

* Het uitstekende resultaat op het gebied van vlekverwijdering, witheid, het tegengaan van vergrijzing en nauwkeurige dosering is bevestigd. Getest en bevestigd door het Hohenstein Institut in Duitsland.

De best geteste TwinDos wasmachines

De Consumentenbond heeft maar liefst tien van onze TwinDos wasmachines bekroond met het keurmerk 'Beste uit de test'. De test is gedaan op verschillende punten zoals: schoonwassen, spoelen en energiezuinigheid. Met een TwinDos wasmachine wordt het gemak van automatisch doseren gecombineerd met het leveren van topprestaties op resultaat en duurzaamheid. 

Ontdek de best geteste TwinDos wasmachines
Ultraphase detergents on display

UltraPhase: een maatwerksysteem

Geef wassen een nieuwe betekenis – met UltraPhase 1 en 2, de perfecte mix van vloeibare wasmiddelen die exclusief voor Miele is ontwikkeld. UltraPhase 1 garandeert dat gekleurd en wit wasgoed perfect schoon wordt. Met UltraPhase 2 wordt het bleekmiddel op het optimale tijdstip toegevoegd aan het wasproces om ook hardnekkige vlekken volledig te verwijderen.

UltraPhase-wasmiddel ontdekken

Drogers met EcoDry

Duurzaam drogen

De Miele drogers met EcoDry en de onderhoudsvrije warmtewisselaar houden het energieverbruik laag en de droogtijden kort. Miele drogers zijn getest om jarenlang topprestaties te leveren.*. Want een lange levensduur is pas echte duurzaamheid.

* Tijdens de ontwikkelfase van de drogerserie T1 heeft Miele de modellen en kerncomponenten met 5.000 droogcycli (= 5 droogcycli per week gedurende 50 weken) in diverse
programma's getest. Meer: miele.nl/kwaliteit

 

Drogers met EcoDry ontdekken

Maak kennis met EcoDry

Fabric inside of the honeycomb drum of a Miele dryer

Speciale zorg voor je kleding bij elke droogbeurt.

Door de unieke honingraatstructuur van de Miele SoftCare-trommel wordt het wasgoed behoedzamer en gelijkmatiger gedroogd. Dat beschermt vezels en weefsels. Zo blijft je kleding veel langer mooi.

Producten ontdekken

UltraPhase-wasmiddel

Accessoires

Naar boven