Zo blijft je kleding veel langer mooi

Dat is kwaliteit die haar tijd ver vooruit is

Goed voor je kleding. Beter voor het milieu.

Hoe blijft je kleding echt langer mooi en krijgt het de zorg die het verdient? Het begint allemaal met jarenlange ervaring en innovatie. Miele wasmachines en drogers zijn voorzien van een SoftCare-trommel met honingraatstructuur, die keer op keer de kwaliteit van je kleding behoudt. Daarnaast combineren onze apparaten een laag energie- en waterverbruik met een optimale dosering van wasmiddel. Alles om jou keer op keer stralende was te bezorgen. Kies je voor een Miele, dan kies je voor perfecte resultaten, een duurzame verzorging van kleding en kwaliteit waar je nog jaren op kunt bouwen. Dát is wassen met Miele anno nu.

Wasmachines ontdekken

Drogers ontdekken

A Miele washing machine surrouned by splashes of water

Kwaliteit die haar tijd ver vooruit is.

Al meer dan 120 jaar ontwikkelt Miele innovatieve en bijzonder duurzame apparaten. Dit resulteert in producten die je leven eenvoudiger maken, met uitstekende kwaliteit en goede prestaties, zonder dat wij hierin compromissen doen op het gebied van duurzaamheid. Dat is kwaliteit die haar tijd ver vooruit is.

Wasmachines met TwinDos®

Automatische wasmiddeldosering

Een Miele wasmachine met TwinDos® doseert precies genoeg wasmiddel voor een stralend en perfect eindresultaat. Door deze automatische wasmiddeldosering verbruik je nooit te veel wasmiddel, verklein je je impact op het milieu en kun jij snel weer door met je leven. Het werkt zo: het Miele TwinDos®-systeem doseert het 2-fasen-wasmiddel genaamd UltraPhase, afgepast op elke individuele wasbeurt en houdt rekening met gewicht, materiaal, waterhardheid en vuilgraad. Je bespaart hierdoor tijd en tot wel 30% wasmiddel 1*.  Zo geniet jij kinderlijk eenvoudig van een stralend en duurzaam wasresultaat.

 

Wasmachines met TwinDos® ontdekken

Maak kennis met TwinDos®

UltraPhase: een maatwerksysteem

Geef wassen een nieuwe betekenis – met UltraPhase 1 en 2, de perfecte mix van vloeibare wasmiddelen die exclusief is ontwikkeld voor Miele wasmachines met TwinDos. UltraPhase 1 garandeert dat gekleurd en wit wasgoed perfect schoon wordt. Met UltraPhase 2 wordt het bleekmiddel op het juiste tijdstip aan het wasprogramma toegevoegd om hardnekkige vlekken volledig te verwijderen en witte kleding wit te houden. Eenvoudig, doeltreffend en duurzaam.

WED 675 WPS TDos & 8kg
W1 wasmachine voorlader:
A I 8 kg I 1400 omw./min I Automatische dosering I Voorstrijken I Miele@home
Uit voorraad leverbaar, met gratis installatie
WWG760 WPS TDos&9kg
W1 wasmachine voorlader:
A I 9 kg I 1400 omw./min I Warm water I Automatische dosering I Miele@home
Levertijd langer dan 14 werkdagen
WWH860 WCS PWash&TDos&8kg
W1 wasmachine voorlader:
A I 8 kg I 1400 omw./min I Auto Dosing I QuickPowerWash I Virushygiëne
Uit voorraad leverbaar, met gratis installatie
WEI875 WPS PWash&TDos&9kg
W1 wasmachine voorlader:
A I 9 kg I 1600 omw./min I Auto Dosing I QuickPowerWash I Virushygiëne
Uit voorraad leverbaar, met gratis installatie

Drogers met EcoDry

Duurzamer drogen

Een Miele warmtepompdroger met EcoDry houdt energieverbruik laag en droogtijden kort. Miele drogers zijn getest om jaar in, jaar uit topprestaties te leveren *4. Door de lage temperaturen is een droger van Miele zelfs in staat om delicaat wasgoed te drogen en het veel langer mooi te houden. En door de perfecte energie-efficiëntie verbruik je nooit te veel elektriciteit. Zo duurzaam kan drogen zijn.

Drogers met EcoDry ontdekken

Maak kennis met EcoDry

Speciale zorg voor je kleding bij elke droogbeurt

Door de unieke honingraatstructuur van de Miele SoftCare-trommel wordt het wasgoed zorgvuldiger en gelijkmatiger gedroogd. Hiermee worden vezels en weefsels optimaal beschermd. Zo blijft zelfs je meest dierbare kleding veel langer mooi.

Bespaar gemiddeld € 1.200 in 10 jaar ²*

Met een warmtepompdroger van Miele bespaar je in 10 jaar gemiddeld € 1.200 vergeleken met een condensdroger ²*. Zo bespaar je met EcoDry-technologie gedurende de hele levensduur van het apparaat. En door lagere temperaturen en de optimale energie-efficiëntie verbruik je zo dus nooit te veel elektriciteit. En door de korte droogtijden kun je snel weer genieten van je favoriete kledingstuk. Minder belastend voor de planeet, beter voor je portemonnee en langer kleding als nieuw.

TEC575WP EcoSpeed&8kg
T1 warmtepompdroger:
A+++ I 8 kg I EcoDry I FragranceDos I PerfectDry
Uit voorraad leverbaar, met gratis installatie
TSF763WP EcoSpeed&8kg
T1 warmtepompdroger:
Met A+++ en DryCare 40 voor efficiënt en behoedzaam drogen.
Uit voorraad leverbaar, met gratis installatie
TCH790WP EcoSpeed&9kg
T1 warmtepompdroger:
A+++ I 9 kg I SilenceDrum I DryCare 40 I EcoSpeed
Uit voorraad leverbaar, met gratis installatie
TEL795WP EcoSpeed&Steam&9kg
T1 warmtepompdroger:
Met SteamFinish, DryCare 40 en SilenceDrum voor behoedzaam drogen. 
Uit voorraad leverbaar, met gratis installatie

Maak eenvoudig een afspraak

Miele Experience Centers

In onze Miele Experience Centers vind je een mooie selectie van de nieuwste Miele producten. Van wasmachines tot stofzuigers en keukenapparatuur. Loop eens binnen of maak een afspraak in onze Miele Experience Center in Vianen, Amsterdam, Leidschendam of Eindhoven. Onze productadviseurs denken met je mee en beantwoorden graag al je vragen.

Ontdek onze producten

UltraPhase-wasmiddel

Accessoires

Verwijzingen

  • 1* In vergelijking met handmatige dosering.
  • 2* Verbruik volgens energielabel: TDA150 C: 494 kWh/jaar, TWF760 WP: 161 kWh/jaar, TCA230 WP: 208 kWh/jaar. Energiekosten voor de komende 10 jaar berekend met een gemiddelde prijs van 43 cent per kWh: TDA150 C: € 2.124,20, TWF760 WP: € 692,30, TCA230 WP: € 894,40.
  • 3* Meer weten? Kijk op miele.nl/besteuitdetest
  • 4* Tijdens de ontwikkelfase van de drogerserie T1 heeft Miele de modellen en kerncomponenten met 5.000 droogcycli (=5 droogcycli per week gedurende 50 weken) in diverse programma’s getest. Meer informatie: miele.nl/kwaliteit
  • 5* Het uitstekende resultaat op het gebied van vlekverwijdering, witheid, het tegengaan van vergrijzing en nauwkeurige dosering is bevestigd. Getest en bevestigd door het Hohenstein Institut in Duitsland.