Miele Service

Ontdek onze uitgebreide ondersteuning bij reparatie en andere aantrekkelijke servicepakketten voor Miele apparaten. Wij staan voor je klaar.

Instructievideo's

Ontdek in onze instructievideo's hoe je zelf kleine problemen aan apparaten kunt verhelpen.

Eerste hulp bij storingen

Vaak kun je een storing zelf eenvoudig verhelpen. Je vindt hier antwoorden en suggesties voor oplossingen om een probleem aan je apparaat zelfstandig op te lossen en om vast te stellen of de komst van een technicus echt nodig is.

Afspraak maken

Eventuele reparaties of het verhelpen van storingen lossen wij zo snel mogelijk voor je op. Je kunt gemakkelijk online een serviceafspraak inplannen, waarbij je zelf bepaalt wanneer een Miele-servicetechnicus bij je op bezoek komt.

Originele Miele onderdelen

Originele Miele onderdelen garanderen dat je apparaat na een reparatie weer perfect functioneert.

Know-how meets 3D printing

Met 3D4U biedt Miele gratis downloadbare accessoires aan die je thuis met een 3D printer kunt maken. 

Verleng nu de Miele garantie

Voor nog meer zekerheid bieden wij naar wens tot wel 5 jaar garantie voor Miele apparaten. De verlengde garantie van 5 jaar is inclusief 2 jaar Miele garantie.

Contactformulier

Beschrijf jouw probleem in ons contactformulier. Miele Service neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Gebruiksaanwijzingen

Hier vind je de gebruiksaanwijzingen voor je Miele apparaten.

Brochures

Wij stellen uitgebreide informatie in de vorm van brochures, folders en kookboeken ter beschikking. 

Servicepakketten

Demonstratie aan huis

Ervaar alle voordelen en mogelijkheden van de onlangs aangeschafte keukenapparatuur door middel van een individueel productadvies. Tijdens een bezoek ontvang je praktische tips over het gebruik en onderhoud van jouw Miele keukenapparaten. Volledig afgestemd op de door jou aangeschafte apparatuur. 

Leverings- en installatieservice

Ervaar perfectie vanaf het begin. Om de start met je nieuwe huishoudelijke apparaten van Miele zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken, leveren we Miele apparaten gratis bij je thuis af. De expert installeert het apparaat volgens jouw wensen en geeft tips en advies voor het gebruik van je apparaat.

Vind je dichtstbijzijnde Miele dealer